praktische informatie

wanneer?
>Op maandag en woendsdagavond kan er gespeeld worden van 18h-20h. Op vrijdag van 21h tot 23h en op zaterdag van 9h-12h. Het seizoen eindigt de laatste speeldag van juni. Nieuwe leden zijn steeds welkom, ook gedurende het jaar. OPGELET! Vanaf 16 augustus kan er terug gespeeld worden maar voorlopig enkel op woensdag, vrijdag (van 21h tot 22h) en zaterdag. Vanaf september kan er ook op de andere dagen en normale uren terug gespeeld worden.

waar?
>Sportzaal 'Tempelhof', Sint-Pieters (Brugge).
Route: klik hier.

lidgeld
>Het lidgeld voor dit volledig seizoen bedraagt:
- 90 per jaar voor volwassen recreanten
- 115 per jaar voor volwassen competitiespelers
- 70 per jaar voor recreanten-jeugdspelers tot 18 jaar
- 85 per jaar voor competitiespelers-jeugd tot 18 jaar

>Je kunt het lidgeld (huur zaal en sportverzekering inbegrepen) betalen door overschrijving op rekening BE90 4760 0322 4132 van B.C. Ombesa. (de oude bankschrijfwijze 476-0032241-32 werkt ook). We stellen het erg op prijs dat het lidgeld uiterlijk betaald is tegen 30 september. Leden die niet betaald hebben, kunnen we immers niet verzekeren.

>>>Belangrijk voor nieuwe leden: Gelieve bij de overschrijving in mededeling je mailadres en geboortedatum te vermelden!

algemene nuttige informatie:
>Weet je nog niet precies of badminton wel jouw ding is? Geen probleem! Bij ons kan iedereen genieten van drie proefbeurten alvorens zich in te schrijven. Deze beurten kosten per keer 3 en kunnen in vermindering gebracht bij lidmaatschap. Een racket en shuttles kun je voor die proefbeurten zelfs in bruikleen krijgen.

>Een deel van het inschrijvingsgeld kan je terugkrijgen bij de mutualiteit waar je bij aangesloten bent en geef het hiertoe bestemde formulier af aan iemand van het bestuur ter ondertekening.

*voor de cm: voordeel en voorwaarden, het formulier

*voor de bond moyson: voordeel en voorwaarden, het formulier

*voor de onafhankelijke ziekenbond: voordeel en voorwaarden, het formulier


>Onze leden kunnen bij ons shuttles kopen aan voordelige prijzen. (10 € per koker voor plastic Yonex Mavis 300 en 18€ per koker voor veren Yonex AS-10).

>Hulp nodig bij de aankoop van een racket of ander badmintonmateriaal? Bij Badmintonshop Houthoofd krijg je professioneel advies. Op geregelde tijdstippen staan zijn een aantal woensdagavond in de zaal (zie kalender) Op de website kan je hun gamma ook terugvinden: www.badmintonshophouthoofd.be . Als lid van BC Ombesa krijg je een mooie korting!

aanvullende informatie: in het tempelhof spelen wij op parket. Wij raden ten zeerste aan om indoor-sportschoenen of sportschoenen te gebruiken waarvan de zool (liefst doorzichtig of lichtbruin) niet afgaat, dit ter bescherming van het parketoppervlak.