Beste leden van Ombesa

Tot u richt zich Ombesajeugd. Een nieuwe seizoenstart, dus in onze ogen het ideale moment voor een nieuwe activiteit. Namelijk een die ons allen op het lijf is geschreven en ook een directe link heeft met de sport in welke hoedanigheid dan ook. Want wie gaat niet graag ‘ne goeien’ drinken na het spelen? Na lang brainstormen, kwamen we op het idee om een bierdegustatie te organiseren. Zelf zijn we geen zythologen (niettegenstaande dat we graag een pintje drinken), maar we zorgden dus voor een extern persoon (Kathleen) die ons vanalles kan bijbrengen over dit onderwerp.

Er komen 6 soorten Belgische bieren uitgebreid aan bod. Kathleen zorgt ook voor brood en water om het proeven aangenaam te houden en ervoor te zorgen dat je niet zat bent alvorens het laatste biertje voorgesteld wordt. Achteraf wordt jullie oplettendheid en kennis getest aan de hand van een quiz. Uiteraard zit er voor de winnaar een leuke prijs aan verbonden.

We hopen natuurlijk jullie in grote getale te mogen verwelkomen.

De activiteit vindt plaats op 14 oktober 2017 om 20h uur
Het adres is Blankenbergse Dijk 64 te Brugge. (watersportcentrum ‘aan de plas’)

De prijs bedraagt 18 euro per persoon, en moet betaald worden via overschrijving op de rekening van Ombesa (BE90-4760-0322-4132) met de vermelding ‘BIERDEGUSTATIE’.

Ten laatste inschrijven vòòr 7 oktober.

Stel ons en jezelf niet teleur en schrijf je in, want wij staan niet in voor de morele gevolgen en psychologische schade van de afwezigen.

Met vriendelijke groet en altijd tot uw dienst

Ombesajeugd